Tilaa tästä hieronta-aika, paikkakuntaa klikkaamalla ajanvarausvalikosta pääset nettiajanvaraukseemme tai lähetä yhteystietosi niin otamme teihin yhteyttä ja voimme sopia parhaiten teille sopivan ajan. Otathan huomioon, että emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana, noitorauhan säilyttämiseksi, mutta soitamme jokaiseen puheluun takaisin. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse, tekstiviestitse, whatsappilla tai messengerillä

Olemme avoinna asiakkaiden toiveiden mukaan. Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Raumalla ja Tampereella aikoja Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja Jaana Runnarille.
Jaanalta varattavat ajat löytyvät urheiluhierontaan, klassiseen hierontaan, purentalihashierontaan, kinesioteippaukseen sekä raskausajan hierontaan.

Raumalla aikoja Koulutettu hieroja / Urheiluhieroja / Personaltreiner Roope Runnarille.
Roopelta varattavat ajat löytyvät urheiluhierontaan, klassiseen hierontaan, kinesioteippaukseen sekä raskausajan hierontaan.

Roopelta voit kysyä myös suoraan peruutus ja viime hetken aikoja sähköpostilla roope@pumpulipoiju.fi tai viestillä numeroon 044 5335 032.

Roopen viime hetken ja muut tarjous hinnat löytyvät myös Painamalla tästä.
Normaalit ajat löytyvät omasta varausjärjestelmastämme.

Lahja- / Sarjakortin voi tilata sivuiltamme kohdasta yhteydenottopyyntö, laittamalla sähköpostia info@pumpulipoiju.fi tai soittamalla numeroomme 044 5335 046 tai laittamalla tekstiviestin.

Valitse paikkakunta alta,
niin pääset varaamaan itsellesi sopivaa aikaa

Siirry sivun alkuun