Cookie policy (EU) Suomeksi

Tätä evästelauseketta päivitettiin viimeksi 10.2.2020, ja se koskee Euroopan talousalueen kansalaisia.

  1. Esittely

Verkkosivumme https://pumpulipoiju.fi (jäljempänä ”verkkosivusto”) käyttää evästeitä ja muita niihin liittyviä tekniikoita (mukavuuden vuoksi kaikkia tekniikoita kutsutaan ”evästeiksi”). Evästeet ovat myös kolmansien osapuolten sijoittamia. Seuraavassa asiakirjassa ilmoitamme sinulle evästeiden käytöstä verkkosivustollamme.

  1. Mitä evästeet ovat?

Eväste on pieni yksinkertainen tiedosto, joka lähetetään tämän verkkosivuston sivujen mukana ja selaimesi tallentaa tietokoneesi tai muun laitteen kiintolevylle. Siihen tallennetut tiedot voidaan palauttaa palvelimillemme tai asianomaisten kolmansien osapuolien palvelimille seuraavan vierailun aikana.

  1. Mitä ovat skriptit?

Skripti on pala ohjelmointikoodia, jota käytetään verkkosivustomme toimimiseen oikein ja vuorovaikutteisesti. Tämä koodi suoritetaan palvelimellamme tai laitteellasi.

  1. Mikä on verkkomajakka?

Verkkomajakka (tai pikselitunniste) on pieni, näkymätön teksti- tai kuvapala verkkosivustolla, jota käytetään verkkosivuston liikenteen seuraamiseen. Tätä varten Internet-majakoilla tallennetaan erilaisia ​​tietoja sinusta.

  1. Suostumus

Kun vierailet verkkosivuillamme ensimmäistä kertaa, näytämme sinulle ponnahdusikkunan, jossa selitetään evästeet. Heti kun napsautat ”Kaikki evästeet”, suostut käyttämään kaikkia evästeitä ja laajennuksia ponnahdusikkunassa ja tässä evästelausekkeessa kuvatulla tavalla. Voit estää evästeiden käytön selaimesi kautta, mutta huomaa, että verkkosivustomme ei ehkä enää toimi kunnolla.

  1. Evästeet

6.1 Tekniset tai toiminnalliset evästeet

Jotkut evästeet varmistavat, että tietyt verkkosivuston osat toimivat oikein ja että käyttäjän mieltymykset pysyvät tiedossa. Laittamalla toiminnalliset evästeet helpotamme sinun vierailua verkkosivuillamme. Tällä tavalla sinun ei tarvitse kirjoittaa samoja tietoja toistuvasti verkkosivustollamme käydessäsi, ja esimerkiksi tuotteet pysyvät ostoskorissasi, kunnes olet maksanut. Voimme laittaa nämä evästeet ilman suostumustasi.

6.2 Analyyttiset evästeet

Käytämme analyyttisiä evästeitä optimoidaksesi verkkosivustojen kokemuksen käyttäjillemme. Näiden analyyttisten evästeiden avulla saamme käsityksen verkkosivustomme käytöstä. Pyydämme lupaa analyyttisten evästeiden sijoittamiseen.

6.3 Mainostavat evästeet

Tällä verkkosivustolla käytämme mainosevästeitä, joiden avulla voimme räätälöidä mainoksesi puolestasi, ja me (ja kolmannet osapuolet) saamme tietoa kampanjan tuloksista. Tämä tapahtuu profiilin perusteella, jonka luomme napsautuksesi perusteella ja selaamalla https://pumpulipoiju.fi ja sen ulkopuolella. Näiden evästeiden avulla sinut verkkosivuston vierailijaksi linkitetään yksilöivään tunnukseen, joten et näe samaa mainosta useammin kuin kerran esimerkiksi.

Koska nämä evästeet on merkitty seurantaevästeiksi, pyydämme lupaa asettaa ne.

6.4 Sosiaalisen median painikkeet

Olemme sisällyttäneet verkkosivustollemme painikkeita Facebookille, Twitterille, LinkedInille, Instagramille ja Pinterestille mainostaaksesi verkkosivuja (esim. “Like”, “pin”) tai jakaa (esim. “Tweet”) sosiaalisissa verkostoissa, kuten Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja pinterest. Nämä painikkeet toimivat itse Facebookista, Twitteristä, LinkedInistä, Instagramista ja Pinterestistä tulevilla koodipalasilla. Tämä koodi asettaa evästeet. Nämä sosiaalisen median painikkeet voivat myös tallentaa ja käsitellä tiettyjä tietoja, joten henkilökohtainen mainos voidaan näyttää sinulle.

Ole hyvä ja lue näiden sosiaalisten verkostojen tietosuojalausunto (joka voi muuttua säännöllisesti) lukeaksesi mitä he tekevät näiden (henkilökohtaisten) tietojesi kanssa, joita he käsittelevät näiden evästeiden avulla. Haetut tiedot anonyymisoidaan niin paljon kuin mahdollista. Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram ja Pinterest sijaitsevat Yhdysvalloissa.

  1. Sijoita evästeet

WordPress

Käytämme WordPressiä verkkosivustojen kehittämiseen. Lue lisää

Nimi

säilyttäminen

Toimia

toiminnallinen

  

wordpress_test_cookie

ei mitään

Tarkistaa, voidaanko evästeitä laittaa

wordpress_logged_in_ *

itsepintainen

Pidä käyttäjät kirjautuneena

WP_DATA_USER_ *

istunto

Tallenna käyttäjän valinnat

jakaminen

Tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa.

Lisää tämä

Käytämme AddThis-ohjelmaa sosiaalisen jakamisen painikkeiden tarjoamiseen. Lue lisää

Nimi

säilyttäminen

Toimia

Tarkoitus vireillä tutkimusta

  

__atuvc

13 kuukautta

Tallenna suoritetut toimet verkkosivustolla

_at.cww

  

at-Rand

itsepintainen

 

tilasto

  

_at.hist. *

itsepintainen

Tallenna käyttäjän käyttöhistoria

jakaminen

Lisätietoja saat lukemalla AddThis-tietosuojakäytäntö .

Ohje partiolainen

Käytämme Chat Scout -palvelua chat-tukeen. Lue lisää

Nimi

säilyttäminen

Toimia

Tarkoitus vireillä tutkimusta

  

jatkuvat: hs-lähettimien-viesti *

itsepintainen

 

jakaminen

Lisätietoja on ohje Scout-tietosuojakäytännössä .

Elementor

Käytämme Elementoria sisällön luomiseen. Lue lisää

Nimi

säilyttäminen

Toimia

tilasto

  

elementor

itsepintainen

Laske ja seuraa sivun katselua

jakaminen

Tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa.

Google-fontit

Käytämme Google Fonts -sovellusta verkkosivustojen näyttämiseen. Lue lisää

Nimi

säilyttäminen

Toimia

Markkinointi / Seuranta

  

Google Fonts -sovellusliittymä

ei mitään

Pyydä käyttäjän IP-osoitetta

jakaminen

Lisätietoja on Google Fontsin tietosuojakäytännössä .

Facebook

Nimi

säilyttäminen

Toimia

Markkinointi / Seuranta

  

actppresence

1 vuosi

Hallinnoi mainosten näyttötaajuutta

jakaminen

Tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa.

sekalainen

Nimi

säilyttäminen

Toimia

Tarkoitus vireillä tutkimusta

  

complianz_policy_id

365 päivää

 

_ga

  

_gid

  

_gat

  

autoptimize_feed

  

google_experiment_mod24

  

google_experiment_mod18

  

google_experiment_mod29

  

google_pem_mod

  

google_experiment_mod26

  

google_experiment_mod6

  

google_experiment_mod5

  

google_experiment_mod12

  

google_experiment_mod13

  

google_experiment_mod23

  

google_experiment_mod22

  

google_experiment_mod

  

google_experiment_mod7

  

google_experiment_mod14

  

google_experiment_mod21

  

wp-api-skeema-modelhttps: //pumpulipoiju.fi/wp-json/wp/v2/

  

googlesitekit_modules :: Haku-konsoli :: searchanalytics :: 14bf456def2282c15006e28a71ed9b45

  

googlesitekit_modules :: analytiikka :: raportti :: b9d29b5a688b67a72c16f5cd56b71aae

  

googlesitekit_modules :: analytiikka :: raportti :: 0061ac758c5eb59fefb6136081c2236c

  

googlesitekit_modules :: Haku-konsoli :: searchanalytics :: cb29f331dec6dd87eba0545a7b1a116f

  

googlesitekit_modules :: analytiikka :: raportti :: e13b3a2f1a13c2079989b16bf6196faa

  

rank-math-optio-search-index

  

rank-math-optio-otsikot-indeksin

  

rank-math-optio-yleisen indeksin

  

rank-math-optio-sitemap-indeksin

  

googlesitekit :: kokonaisheijastuspeilin ilmoitusta

  

jakaminen

Tietoja ei jaeta kolmansien osapuolten kanssa.

  1. Oikeutesi henkilötietoihin

Sinulla on seuraavat henkilötietoihisi liittyvät oikeudet:

  • Sinulla on oikeus tietää, miksi henkilötietojasi tarvitaan, mitä niihin tapahtuu ja kuinka kauan niitä säilytetään.
  • Pääsyoikeus: Sinulla on oikeus käyttää meille tiedossa olevia henkilötietojasi.
  • Oikeus oikaisuun: sinulla on oikeus täydentää, oikaista, poistaa tai estää henkilötietojasi milloin haluat.
  • Jos annat meille suostumuksesi tietojen käsittelyyn, sinulla on oikeus peruuttaa suostumus ja poistaa henkilökohtaiset tietosi.
  • Oikeus siirtää tietosi: sinulla on oikeus pyytää kaikkia henkilötietojasi rekisterinpitäjältä ja siirtää ne kokonaisuudessaan toiselle rekisterinpitäjälle.
  • Oikeus vastustaa: voit vastustaa tietosi käsittelyä. Noudatamme tätä, ellei käsittelylle ole perusteltuja syitä.

Voit käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä. Ole hyvä ja katso tämän evästeen lopussa olevat yhteystiedot. Jos sinulla on valitus siitä, miten käsittelemme tietojasi, haluamme kuulla sinusta, mutta sinulla on myös oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle (tietosuojaviranomaiselle).

  1. Evästeiden ottaminen käyttöön / poistaminen käytöstä ja poistaminen

Voit käyttää Internet-selainta evästeiden automaattiseen tai manuaaliseen poistamiseen. Voit myös määrittää, että tiettyjä evästeitä ei saa asettaa. Toinen vaihtoehto on muuttaa Internet-selaimesi asetuksia siten, että saat viestin joka kerta, kun eväste asetetaan. Lisätietoja näistä vaihtoehdoista on selaimesi ohjeosassa.

Huomaa, että verkkosivustomme ei välttämättä toimi oikein, jos kaikki evästeet poistetaan käytöstä. Jos poistat evästeet selaimessa, ne asetetaan uudestaan ​​suostumuksesi jälkeen, kun vierailet verkkosivuillamme uudelleen.

  1. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysymyksiä ja / tai kommentteja evästepolitiikastamme ja tästä lausunnosta, ota meihin yhteyttä käyttämällä seuraavia yhteystietoja:

Vekomi Oy / Pumpulipoiju
Kauppakatu 19, 26100 Rauma, Suomi

Hierontapalvelu Pumpulipoiju
Hämeenpuisto 53, 33200 Tampere, Suomi

Verkkosivusto: https://pumpulipoiju.fi
Sähköposti: myynti@pumpulipoiju.fi
Puhelinnumero: +358445335046

Tämä evästekäytäntö synkronoitiin cookiedatabase.orgin kanssa 2.2.2020

 

Siirry sivun alkuun