Hierontapalvelu Pumpulipoiju
Tampere ja Rauma

Jalkahoito

JALKAHOITO ON OSA PERUSTERVEYDENHUOLTOA. JALKOJEN HYVINVOINTI VAIKUTTAA KOKONAISVALTAISESTI ELÄMÄÄN, HOIDETUILLA JALOILLA ON HYVÄ LIIKKUA.

Jalkahoito on osa perusterveydenhuoltoa. Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään ja hoidetuilla jaloilla on hyvä liikkua.
Minulla on yli viiden vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä.
Nyt olen suuntautunut myös jalkojenhoidon ammattilaiseksi ja kuulun yksityisen terveydenhuollon palvelun tuottajien rekisteriin. Olen Valviran rekisterissä Koulutettu Hieroja – Urheiluhieroja ja opiskelen jalkahoitaja (AT) tutkintoa. Jalkahoitoa teen opiskelijatyönä jalkojen terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta, huomioiden asiakkaani kokonaisvaltaisen terveydentilan.

Hoitolani on Tampereella Nalkalankatu 14B ja Raumalla Kauppakatu 19. Avoinna olemme varausten mukaan, pääsääntöisesti klo 9-21. 

Huomioin aina terveydentilan hoidossa ja annan omahoito-ohjeita.
Tervetuloa hoitamaan jalkasi hoitolaani.

Jalat ovat tärkeässä asemassa elämässämme, ja jalkoihin tulee helposti kovettumia, kuivumista, känsiä, sisäänpäin kasvavia kynisä jne.

Koulutettuna hierojana minulla on hyvä anatomian ja fysilogian tuntemus, ja jalkahoitoon voidaan tarpeen mukaan yhdistää hierontaa, kuntoutusta sekä harjoitusta, ja meiltä saat mukaan tarvittaessa myös kotihoito-ohjeita, sekä neuvontaa kenkien oikeanlaisen valintaan. Niiden kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan hakeutua ajoissa hoitoon. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkahoitoa.

Lahjakortti jalka- ja hierontahoitoon on aina pidetty lahja kaikenikäisille ja sen saat tilattua sähköpostitse tai sovitusti hoitolasta.

Nyt on mahdollisuus varata jalkahoitoon opiskelijahinnalla, ja valittavana on tällä hetkellä perusjalkahoito, johon varataan aikaa noin 60 minuuttia. Jalkahoitoon on mahdollista yhdistää myös jalkojen pidempi hieronta, jolloin jalkahoiton saadaan yhdistettyä ammattitaitoinen hieronta keventämään askelta ja poistamaan kireyksiä, sekä saada vilkastettua nestekiertoa.

JALKAHOIDOT OVAT OPISKELIJAN SUORITTAMIA HOITOJA

Jalkahoito Basic on perusjalkahoito
Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, lämpimän jalkakylvyn, jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus..) sekä jalkojen rasvaushieronnan ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.
40 € / noin 50-60 min

Jalkahoito Premium on vaativimpien jalkojen  jalkahoito
Sisältää vaativampien jalkojen hoidon tutkimuksineen. Premium jalkahoidossa on aikaa poistaa
laaja-alaisempia kovetumia, ja paneutua paremmin jalkojen hyvinvointiin. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata aina Premium hoito, jos on epävarma, mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Ensimmäisellä kerralla tutkimus kuitenkin vie hieman enemmän aikaa, joten varmistetaan, että hoitotyöhön jää riittävä aika. Premium hoidossa ehdimme enemmän toteuttaa kokonaisvaltaista hoitoa, mikäli jalkojen kunto sitä vaatii.
70 € / noin 90 min

LISÄPALVELUT

  • Kynsilakan poisto jalkahoidon yhteydessä +15 € (Muistathan, että jalkahoitoon tullaan varpaiden kynnet lakkaamatomina)
  • Kynsien lakkaus +20 € (Jos haluat kynsien lakkauksen, tuothan oman kynsilakan mukanasi.)

Jalkahoitoihin tulemme lisäämään palveluita kevään 2021 aikana.

Tulossa Silver, Gold sekä Platinium -hoidot

Valitse paikkakunta alta,
niin pääset varaamaan itsellesi sopivaa aikaa

Siirry sivun alkuun