Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus

Osteopaattiopiskelijan hoidot

Rauma ja Tampere

Osteopatiaa kehon kiputilojen hoitoon.

Osteopaatin työ on kehon nivelten ja pehmytkudosten toiminnallisten häiriö- ja kiputilojen tutkimista ja hoitoa. Osteopaatti on erikoistunut käyttämään nivelten manipulaatiota ja pehmytkudoskäsittelyä hoitomenetelminään. 

Klassinen hieronta. Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, hieroja, hieronta, urheiluhieronta Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, hieroja, hieronta, urheiluhieronta Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Koulutettu hieroja, urheiluhieroja, hieroja, hieronta, urheiluhieronta

Mitä on osteopatia?

Osteopatia on turvallinen ja tehokas manuaalisen terapian hoitomuoto, jossa käytetään erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudoskäsittelyitä. Manuaalisessa eli käsin tehtävässä hoidossa on tarkoituksena palauttaa sekä parantaa kehon toimintakykyä ja hermoston kiputiloja sekä toimintahäiriöitä käsittelemällä niveliä, lihaksia ja lihaskalvoja. Osteopatia perustuu laaja-alaiseen anatomian, fysiologian ja patologisten prosessien tuntemukseen. Osteopatia on manuaalisen terapian haaroista ainut, joka edistää kehon kokonaisvaltaista terveyttä. Osteopaattien peruskoulutus on hyvin kattava ja osaaminen tuki- ja liikuntaelinten ongelmien hoitamisessa on korkeatasoista ja turvallista. 

Osteopaatti

Osteopaati on terveydenhuollon ammattilainen ja hänellä on suojattu ammattinimike, joka kuuluu Suomessa terveydenhuollon ammattihenkilöitä valvovan Valviran alaisuuteen yhdessä mm. naprapatian ja kiropraktiikan kanssa. Osteopaatin koulutus kestää neljä vuotta joko yksityisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa.

Osteopaatti on toiminnallisten tuki- ja liikuntaelimistön häiriöiden sekä kiputilojen tutkimisen ja hoidon asiantuntija. Osteopaatin koulutuksessa painotetaan anatomian ja fysiologian tärkeyttä sekä tuki- ja liikuntaelimistön ongelmien tunnistamista. Lisäksi koulutuksessa panostetaan hyvään palpaatiotaitoon eli käsin tehtävään kehon rakenteiden tutkimiseen ja tunnusteluun sekä erotusdiagnostiikkaan. Erotusdiagnostiikassa pyritään saamaan selville mikä tai mitkä kehon rakenteet ovat ongelman takana.

Mihin osteopatia auttaa?

Hieronnassa voit käydä säännöllisesti tai vaikka vain kertaluonteisesti.

Koska osteopaatille?

  • Selkäkipuun ja selän jäykkyyteen, lihasjännitystä, kipua, särkyä
  • päänsärkyä ja migreeni
  • raajojen puutumista
  • Olkapään, polven ja jalkaterän sekä lonkan kiputiloissa
  • Niska- ja hartiaseudun jännitykseen ja kipuun
  • Selkäkipuun ja selän jäykkyyteen
  • Erilaisiin hermoston kiputiloihin (esim. hermopinne)

Osteopaatti hoitaa

Osteopaatit hoitavat ja kuntouttavat myös urheiluvammoja ja muita ylirasitustiloja. Akuutin vaivan hoitamiseen riittää usein 1-3 hoitokertaa ja pidempikestoisissa kiputiloissa hoitoja voidaan tarvita enemmän. Osteopaatti tekee kiinteää yhteistyötä muiden terveydenhuollon ammattihenkilöiden kanssa.

Kehon tutkimisen jälkeen tehdään manuaalista käsittelyhoitoa, jossa käytetään tilanteen vaatimalla tavalla erilaisia osteopaattisia tekniikoita. Lihaksiin kohdistuvat erilaiset pehmytkudostekniikat, tunnustelu- ja nestevirtaustekniikat ja nikamien tai nivelten mobilisaatio- ja manipulaatiotekniikat.
Tekniikkavalikoimasta valitaan asiakkaan tilaan parhaiten sopivat tekniikat. Osteopatian hoitotekniikat ovat turvallisia ja kivuttomia.

Osteopatia palvelut

Pumpulipoiju tarjoaa osteopaattiopiskelijan hoitoa hieronnan yhteydessä ja erillisenä hoitona.

Osteopaatiopiskelijan hoitoja saa tällä hetkellä vain Rauman toimipisteessä, mutta myöhemmin myös Tampereella.

Roope on aloittanut osteopaattikoulu Atlaksessa oasteopatian opiskelun työn ohella.

Harjoittelutöitä on lupa tehdä hoidon yhteydessä opiskeluaikana, jotta valmistuessa omaa ammattitaidon osteopatiaa varten.

Roope ei ole kuitenkaan valmistunut osteopaatti, joten hoitoa tehdessä käytetään vain tekniikoita, joita on opetettu.

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, RaumaHierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Roope Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Osteopaattiopiskelija – Personal trainer

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi / Urheiluhierojaksi Carl Wilhelm Akatemiassa Tampereella, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen. Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen, Nestekierron ylläpitämiseen ja urheilijoiden lihashuoltoon.

Olen aloittanut Osteopaatti opinnot syksyllä 2021, jotka suoritan työni ohessa.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Tutustu lisää palveluihimme tai varaa hieronta-aika