Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus

Pumpulipoijun henkilökunta

Tampere ja Rauma

Pumpulipoijun oma henkilökunta palvelee sinua kummassakin toimipisteessä

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jaana Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Jaana Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Jalkojenhoitaja (AT)

jaana@pumpulipoiju.fi
044 533 5046

Palvelen Tampereen ja Rauman toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi / Urheiluhierojaksi Lahden hierojakoulusta, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin. Kuulun myös Koulutettujen hierojien liittoon (KHL). Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen sekä purentalihasten hierontaan.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, RaumaHierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Roope Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Osteopaattiopiskelija – Personal trainer

roope@pumpulipoiju.fi
044 533 5032

Palvelen Rauman toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi / Urheiluhierojaksi Carl Wilhelm Akatemiassa Tampereella, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen. Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen, Nestekierron ylläpitämiseen ja urheilijoiden lihashuoltoon.

Olen aloittanut Osteopaatti opinnot syksyllä 2021, jotka suoritan työni ohessa.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Itsenäisinä yrittäjinä Pumpulipoijun toimitiloissa toimii

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere
Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere

Jussi Harju

Koulutettu Hieroja – Urheiluhieroja

jussihtmi@gmail.com, www.hierojajussih.fi
044 2367 596

Palvelen Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi / Urheiluhierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin.

Minulla on kirjava liikunta- ja urheilutausta, ja olen ollut pitkään kiinnostunut kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä kokonaisuutta haluan olla osaltani tukemassa koulutettuna hierojana.

Hierojana olen rauhallinen ja asiakasta kuunteleva. En kikkaile tekniikoilla ja hoitomuodoilla, vaan lähden liikkeelle perustekniikoista ja niiden kautta pyrin pääsemään haluttuun lopputulokseen. 

Hieronnalla pyrin huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä helpottamaan yleistä rentoutumista.

 

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere
Emma Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Emma Jokiaho

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja

emma@pumpulipoiju.fi, 

044 2820 646

Palvelen Tampereen toimipisteessä

Aloitan hieronnat 27.9.2021 alkaen

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi/ urheiluhierojaksi ja liikuntaneuvojaksi Kuortaneen Urheiluopistolta, sekä olen Trainer4You:lla koulutettu Personal Trainer. Olen ammattitutkinnot suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin.

Tällä hetkellä iso panokseni on urheilussa. Olen entinen lentopalloilija ja nykyinen SM-tason kilpanyrkkeilijä. Nyt kaksi vuotta olen saanut tutustua nyrkkeilyn saloihin ja treenaan Tampereen Voimailuseuran riveissä. Tavoitteenani on kirkastaa SM-mitalia ja päästä iskemään myös kansainvälisissä kehissä.

Liikuntataustani on laaja, olen kokeillut monenmoista lajia ja itse ohjannut sekä valmentanut erilaisia ryhmiä. Minulta löytyy kokemusta niin yksilövalmennuksista kuin ryhmäliikunnan ohjaamisesta. Olen melko rempseä tapaus ja nautin työskennellä ihmisten parissa. Ihmisen anatomia ja kehon toiminta kiinnostaa minua suuresti ja odotan että pääsen toteuttamaan itseäni myös urheilun lisäksi työrintamalla.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Mikko Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Mikko Savolainen

Hieroja opiskelija

mikko@pumpulipoiju.fi, 

041 7233 271

Palvelen Rauman toimipisteessä

Aloitan opiskelijahieronnat 1.10.2021

Opiskelen koulutetuksi hierojaksi / Urheiluhierojaksi. Joten olen ammattitutkintoon tähtäävä terveydenhuollon ammattilaiseksi opiskeleva hieroja. Hintani sisältävät opiskeluaikan 24% alv.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Sinustako uusi yrittäjä toimitiloihimme? Haemme uusia ammatinharjoittajia!

Vekomi Oy / Hierontapalvelu Pumpulipoiju tarjoaa yrittäjälle vaivattoman tavan avata oma hoitolavastaanotto.
Tarjoamme valmiiksi kalustetun hoitohuoneen hyvästä sijainnista joustavilla vuokrasopimusvaihtoehdoilla.

Vuokraamme hoitohuoneita tuntiperusteisesti pienellä kk-maksulla tai perinteiseen tapaan kiinteällä päivävuokralla 1-2 pv/viikko.

Mitä vuokraan sisältyy:
Hoitohuoneet on kalustettu ja varustettu sähkösäätöisillä hierontapöydillä, meillä on keittiö- ja asiakastilat.
Vuokraan sisältyy myös lämpö, sähkö sekä vesi.

Nettiajanvaraus sivustomme kautta on mahdollinen, jos et halua ottaa omaa ajanvarauspalvelua.

Yrittäjän on mahdollista saada näkyvyyttä pumpulipoiju.fi -sivustolla, näyteikkunassa ja hoitolassa pitämällä esitteitä esillä tai voimme tehdä yhteismainoskampanjoita.

Kaikista käyttämistäsi palveluista sovimme tapauskohtaisesti.

Tilat tarjoamme seuraaville ammatinharjoittajille: Hieroja, Jalkahoitaja, Fysioterapeutti, Akupunktiohoitaja, Tatuoija, PersonalTreiner, Ravitsemusterapeutti ym.

Jos kiinnostuit tulemaan meille työskentelemään, kysy lisää:

jaana@pumpulipoiju.fi