Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus

Pumpulipoijun henkilökunta

Tampere ja Rauma

Pumpulipoijun oma henkilökunta palvelee sinua kummassakin toimipisteessä

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jaana Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Jaana Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Jalkojenhoitaja (AT)

jaana@pumpulipoiju.fi
044 533 5046

Palvelen Tampereen ja Rauman toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi / Urheiluhierojaksi Lahden hierojakoulusta, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin. Kuulun myös Koulutettujen hierojien liittoon (KHL). Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen sekä purentalihasten hierontaan.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, RaumaHierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Roope Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Personal trainer

roope@pumpulipoiju.fi
044 533 5032

Palvelen Rauman ja Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi / Urheiluhierojaksi Carl Wilhelm Akatemiassa Tampereella, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen. Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen, Nestekierron ylläpitämiseen ja urheilijoiden lihashuoltoon.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Itsenäisinä yrittäjinä Pumpulipoijun toimitiloissa toimii

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere
Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere

Jussi Harju

Koulutettu Hieroja – Urheiluhieroja

jussihtmi@gmail.com, www.hierojajussih.fi
044 2367 596

Palvelen Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi / Urheiluhierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin.

Minulla on kirjava liikunta- ja urheilutausta, ja olen ollut pitkään kiinnostunut kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä kokonaisuutta haluan olla osaltani tukemassa koulutettuna hierojana.

Hierojana olen rauhallinen ja asiakasta kuunteleva. En kikkaile tekniikoilla ja hoitomuodoilla, vaan lähden liikkeelle perustekniikoista ja niiden kautta pyrin pääsemään haluttuun lopputulokseen. 

Hieronnalla pyrin huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä helpottamaan yleistä rentoutumista.

 

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere
Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Maija Eloranta, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere

Maija Eloranta

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Personal trainer

maijaelor@gmail.com
www.mebalance.fi
044 2372 514

Palvelen Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta (näyttötutkintoon valmistavat opinnot suoritettu Helsingin Hieronta-Akatemiassa), joten olen Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattihenkilö. Olen myös koulutettu Personal Trainer (Varalan urheiluopisto) ja sertifioitu joogaohjaaja (Absolute Hot Yoga, RYT200). Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä koen tekeväni äärimmäisen merkityksellistä ja palkitsevaa työtä auttamalla ihmisiä voimaan arjessaan paremmin. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti yksilönä ja ensisijainen tavoitteeni onkin aina tyytyväinen asiakas. Mikäli kärsit siis erilaisista lihasten jännitys- ja kiputiloista tai kaipaat vain pientä hemmottelu- ja rentoutushetkeä itsellesi kiireisen arjen vastapainoksi niin olet lämpimästi tervetullut! Lähitulevaisuuden haaveenani olisi kouluttautua vielä fysioterapeutiksi.   Henkilökunta 1
Veeti Kallio Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Veeti Kallio

Koulutettu hieroja

kallio.veeti@gmail.com

044 5052 666

Palvelen Rauman toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiassa, joten olen Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattihenkilö.

Jo noin 20v aikana olen eri teatteriprojekteissa hieronut kollegoitani ja kavereitani, auttaen helpottamaan monenmoisia lihasjumeja. Hyvin usein minulta on kysytty:”oletko hieroja, kun sulla on niin hyvät otteet?”

2018 syksyllä sitten päätin aloittaa hierojan opinnot ja valmistuin Turun Hieronta-Akatemiasta Koulutetuksi hierojaksi erinomaisin arvosanoin. Minulla on loputon kiinnostus fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Myös säännöllinen kuntoilu, ja sen moninaisuus on tullut tutuksi vuosien varrella, kuten myös useat erilaiset hengitysharjoitukset. Tunnen niin esiintyjien, laulajien, näyttelijöiden, kuin kuntourheilijoidenkin vaivat. 

Tässä on koulutettu, elämänkokemusta omaava ja asiakaspalvelun hallitseva hieroja. 

Sinustako uusi yrittäjä toimitiloihimme? Haemme uusia ammatinharjoittajia!

Vekomi Oy / Hierontapalvelu Pumpulipoiju tarjoaa yrittäjälle vaivattoman tavan avata oma hoitolavastaanotto.
Tarjoamme valmiiksi kalustetun hoitohuoneen hyvästä sijainnista joustavilla vuokrasopimusvaihtoehdoilla.

Vuokraamme hoitohuoneita tuntiperusteisesti pienellä kk-maksulla tai perinteiseen tapaan kiinteällä päivävuokralla 1-2 pv/viikko.

Mitä vuokraan sisältyy:
Hoitohuoneet on kalustettu ja varustettu sähkösäätöisillä hierontapöydillä, meillä on keittiö- ja asiakastilat.
Vuokraan sisältyy myös lämpö, sähkö sekä vesi.

Nettiajanvaraus sivustomme kautta on mahdollinen, jos et halua ottaa omaa ajanvarauspalvelua.

Yrittäjän on mahdollista saada näkyvyyttä pumpulipoiju.fi -sivustolla, näyteikkunassa ja hoitolassa pitämällä esitteitä esillä tai voimme tehdä yhteismainoskampanjoita.

Kaikista käyttämistäsi palveluista sovimme tapauskohtaisesti.

Tilat tarjoamme seuraaville ammatinharjoittajille: Hieroja, Jalkahoitaja, Fysioterapeutti, Akupunktiohoitaja, Tatuoija, PersonalTreiner, Ravitsemusterapeutti ym.

Jos kiinnostuit tulemaan meille työskentelemään, kysy lisää:

jaana@pumpulipoiju.fi