Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus

Nettiajanvaraus

Tampere ja Rauma

Olemme avoinna asiakkaiden toiveiden mukaan.
Myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tullessasi hoitoon:

Olemme hajusteeton hoitola, tulethan ilman hajusteita. Koronan vuoksi tule ajallesi yksin.

Meille käy maksuvälineeksi: Pankkikortit, käteinen
ePassi hyvinvointi, Smartum hieronta, Eazybreak hyvinvointi

Olemme tehostaneet hygieniatoimenpiteitä taataksemme turvallisen käynnin jokaiselle asiakkaalleemme. Olemme sitoutuneet näihin toimenpiteisiin jokaisen asiakaskäynnin jälkeen:

  • Kosketuspintojen desinfioiminen
  • Asiakaspaikan ja välineiden desinfioiminen
  • Tehostettu käsien pesu ja desinfiointi
  • Muiden välineiden pesu (kuten kapat)
  • Kasvomaskien käyttö asiakaskäynnin aikana

Sitoudumme myös perumaan aikasi, mikäli tekijä tuntee olonsa vähänkään kipeäksi. Siirräthän sinäkin aikaasi, mikäli tunnet pieniäkään sairauden oireita. Olethan yhteydessä suoraan liikkeeseen sairastapauksissa.

Peruutuksen on tapahduttava viimeistään 48h ennen varattua aikaa. Yrityksellä on oikeus veloittaa peruutetuista ajoista seuraavasti: peruutus ennen 48h ilmainen, 48-24h 50%, alle 24h 75% ja peruuttamaton aika 100%.

Pääset varaamaan ajan oman hierojasi varauspainiketta klikkaamalla. Sen jälkeen voit valita hoidon ja ajan nettiajanvarauksessa.

Voit myös lähettää yhteystietosi, niin otamme teihin yhteyttä ja voimme sopia parhaiten teille sopivan ajan. Otathan huomioon, että emme vastaa puhelimeen hoitojen aikana, hoitorauhan säilyttämiseksi. Soitamme jokaiseen puheluun takaisin. Voit olla yhteydessä myös sähköpostitse, tekstiviestitse, Whatsappilla tai Messengerillä

Klassinen hieronta / Urheiluhieronta
Hoito Hinta
25 min 33 €
50 min 48 €
80min 69 €
110min 88 €
Kinesioteippaus 33 €
Purentalihashieronta 55 €
Raskausajan hieronta 68 €
Jalkahoito Basic 40 €
Jalkahoito Premium 70 €
Katso myös lisäpalvelut tilatessasi tuotetta

Pumpulipoijun oma henkilökunta palvelee sinua kummassakin toimipisteessä

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jaana Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Jaana Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Jalkojenhoitaja (AT)

jaana@pumpulipoiju.fi
044 533 5046

Palvelen Tampereen ja Rauman toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi / Urheiluhierojaksi Lahden hierojakoulusta, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin. Kuulun myös Koulutettujen hierojien liittoon (KHL). Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen sekä purentalihasten hierontaan.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, RaumaHierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Roope Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Roope Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Personal trainer

roope@pumpulipoiju.fi
044 533 5032

Palvelen Rauman ja Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi / Urheiluhierojaksi Carl Wilhelm Akatemiassa Tampereella, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen. Olen erikoistunut nivelliikkuvuuden edistämiseen, Nestekierron ylläpitämiseen ja urheilijoiden lihashuoltoon.

Palvelen myös englanninkielellä / I speak English

Itsenäisinä yrittäjinä Pumpulipoijun toimitiloissa toimii

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere
Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere

Jussi Harju

Koulutettu Hieroja – Urheiluhieroja

jussihtmi@gmail.com
www.hierojajussih.fi
044 2367 596

Palvelen Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi Hierojaksi / Urheiluhierojaksi Tampereen Urheiluhierojakoulusta, joten olen ammattitutkinnon suorittanut terveydenhuollon ammattilainen, joka on merkitty VALVIRAn rekisteriin.

Minulla on kirjava liikunta- ja urheilutausta, ja olen ollut pitkään kiinnostunut kehon ja mielen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tätä kokonaisuutta haluan olla osaltani tukemassa koulutettuna hierojana.

Hierojana olen rauhallinen ja asiakasta kuunteleva. En kikkaile tekniikoilla ja hoitomuodoilla, vaan lähden liikkeelle perustekniikoista ja niiden kautta pyrin pääsemään haluttuun lopputulokseen. 

Hieronnalla pyrin huoltamaan lihaksia, lievittämään kipua sekä helpottamaan yleistä rentoutumista.

 

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jussi Harju, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere
Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Maija Eloranta, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere

Maija Eloranta

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Personal trainer

maijaelor@gmail.com
www.mebalance.fi
044 2372 514

Palvelen Tampereen toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi / urheiluhierojaksi Pirkanmaan urheiluhierojakoulusta (näyttötutkintoon valmistavat opinnot suoritettu Helsingin Hieronta-Akatemiassa), joten olen Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattihenkilö. Olen myös koulutettu Personal Trainer (Varalan urheiluopisto) ja sertifioitu joogaohjaaja (Absolute Hot Yoga, RYT200). Liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjänä koen tekeväni äärimmäisen merkityksellistä ja palkitsevaa työtä auttamalla ihmisiä voimaan arjessaan paremmin. Suhtaudun jokaiseen asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti yksilönä ja ensisijainen tavoitteeni onkin aina tyytyväinen asiakas. Mikäli kärsit siis erilaisista lihasten jännitys- ja kiputiloista tai kaipaat vain pientä hemmottelu- ja rentoutushetkeä itsellesi kiireisen arjen vastapainoksi niin olet lämpimästi tervetullut! Lähitulevaisuuden haaveenani olisi kouluttautua vielä fysioterapeutiksi.   Hierontapalvelu Pumpulipoiju - Nettiajanvaraus 1
Veeti Kallio Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Veeti Kallio

Koulutettu hieroja

kallio.veeti@gmail.com

044 5052 666

Palvelen Rauman toimipisteessä

Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Turun Hieronta-Akatemiassa, joten olen Valviran rekisteriin merkitty terveydenhuollon ammattihenkilö.

Jo noin 20v aikana olen eri teatteriprojekteissa hieronut kollegoitani ja kavereitani, auttaen helpottamaan monenmoisia lihasjumeja. Hyvin usein minulta on kysytty:”oletko hieroja, kun sulla on niin hyvät otteet?”

2018 syksyllä sitten päätin aloittaa hierojan opinnot ja valmistuin Turun Hieronta-Akatemiasta Koulutetuksi hierojaksi erinomaisin arvosanoin. Minulla on loputon kiinnostus fyysiseen ja henkiseen hyvinvointiin. Myös säännöllinen kuntoilu, ja sen moninaisuus on tullut tutuksi vuosien varrella, kuten myös useat erilaiset hengitysharjoitukset. Tunnen niin esiintyjien, laulajien, näyttelijöiden, kuin kuntourheilijoidenkin vaivat. 

Tässä on koulutettu, elämänkokemusta omaava ja asiakaspalvelun hallitseva hieroja.