Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus

Jalkahoito - Jalkojen hoito

Tampere ja Rauma

Jalkojen hoito on osa perusterveydenhuoltoa

Jalkojen hoito ja hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään, hoidetuilla jaloilla on hyvä liikkua! Minulla on yli viiden vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä. Nyt olen suuntautunut myös jalkojenhoidon ammattilaiseksi ja kuulun yksityisen terveydenhuollon palveluntuottajien rekisteriin. Olen Valviran rekisterissä Koulutettu Hieroja – Urheiluhieroja ja opiskelen jalkahoitaja (AT) tutkintoa. Jalkahoitoa teen opiskelijatyönä jalkojen terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta, huomioiden asiakkaani kokonaisvaltaisen terveydentilan.

Hoitolani on Tampereella Satakunnankatu 31 ja Raumalla Kauppakatu 19. Avoinna olemme varausten mukaan, pääsääntöisesti klo 9-21. 

Huomioin aina terveydentilan hoidossa ja annan omahoito-ohjeita.
Tervetuloa hoitamaan jalkasi hoitolaani.

Jalat ovat tärkeässä asemassa elämässämme, ja jalkoihin tulee helposti kovettumia, kuivumista, känsiä, sisäänpäin kasvavia kynsiä jne.

Hierontapalvelu Pumpulipoiju, Teitä palvelee Jaana Runnari, koulutettuhieroja - Urheiluhieroja, Satakunnankatu 31, Tampere. Kauppaktu 19, Rauma

Jaana Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Jalkojenhoitaja (AT)

jaana@pumpulipoiju.fi
044 533 5046

”Koulutettuna hierojana minulla on hyvä anatomian ja fysilogian tuntemus, ja jalkahoitoon voidaan tarpeen mukaan yhdistää hierontaa, kuntoutusta sekä harjoitusta, ja meiltä saat mukaan tarvittaessa myös kotihoito-ohjeita, sekä neuvontaa oikeanlaisten kenkien valintaan. Niiden kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan hakeutua ajoissa hoitoon. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkojen hoitoa.”

Lahjakortti jalka- ja hierontahoitoon on aina pidetty lahja kaikenikäisille ja sen saat tilattua verkkokaupasta tai sovitusti hoitolasta!

Nyt on mahdollisuus varata jalkahoitoon opiskelijahinnalla, ja valittavana on tällä hetkellä perusjalkahoito, johon varataan aikaa noin 60 minuuttia. Jalkahoitoon on mahdollista yhdistää myös jalkojen pidempi hieronta, jolloin jalkahoiton saadaan yhdistettyä ammattitaitoinen hieronta keventämään askelta ja poistamaan kireyksiä, sekä saada vilkastettua nestekiertoa.

Jalkahoidot opiskelijatyönä

Jalkahoito Basic - perusjalkahoito

40 € / noin 50-60 min

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, lämpimän jalkakylvyn, jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus..) sekä jalkojen rasvaushieronnan ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.

Jalkahoito Premium - Täydellinen jalkahoito

70 € / noin 90 min


Sisältää vaativampien jalkojen hoidon tutkimuksineen. Premium jalkahoidossa on aikaa poistaa laaja-alaisempia kovetumia, ja paneutua paremmin jalkojen hyvinvointiin. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata aina Premium hoito, jos on epävarma, mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Ensimmäisellä kerralla tutkimus kuitenkin vie hieman enemmän aikaa, joten varmistetaan, että hoitotyöhön jää riittävä aika. Premium hoidossa ehdimme enemmän toteuttaa kokonaisvaltaista hoitoa, mikäli jalkojen kunto sitä vaatii.

Lisäpalvelut

  • Kynsilakan poisto jalkahoidon yhteydessä +15 € (Muistathan, että jalkahoitoon tullaan varpaiden kynnet lakkaamatomina)
  • Kynsien lakkaus +20 € (Jos haluat kynsien lakkauksen, tuothan oman kynsilakan mukanasi.)

Jalkahoitoihin tulemme lisäämään palveluita kevään 2021 aikana.

Tulossa Silver, Gold sekä Platinium -hoidot