Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Jalkahoito - Jalkojen hoito

Jalkojen hoito on osa perusterveydenhuoltoa

Jalkojen hoito ja hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään, hoidetuilla jaloilla on hyvä liikkua! Minulla on yli kuuden vuoden kokemus sosiaali- ja terveydenhuollon tehtävistä. Nyt olen suuntautunut myös jalkojenhoidon ammattilaiseksi ja kuulun yksityisen terveydenhuollon palveluntuottajien rekisteriin. Olen Valviran rekisterissä Koulutettu Hieroja – Urheiluhieroja ja jalkahoitaja (AT). Jalkahoitoa teen jalkojen terveyden ja hyvinvoinnin näkökulmasta, huomioiden asiakkaani kokonaisvaltaisen terveydentilan.

Hoitolani on Tampereella Satakunnankatu 31 ja Raumalla Kauppakatu 19. Avoinna olemme varausten mukaan, pääsääntöisesti klo 9-21. 

Huomioin aina terveydentilan hoidossa ja annan omahoito-ohjeita.
Tervetuloa hoitamaan jalkasi hoitolaani.

Jalat ovat tärkeässä asemassa elämässämme, ja jalkoihin tulee helposti kovettumia, kuivumista, känsiä, sisäänpäin kasvavia kynsiä jne.

Jaana Runnari Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Jaana Runnari

Koulutettu hieroja – Urheiluhieroja – Jalkojenhoitaja (AT)

jaana@pumpulipoiju.fi
044 533 5046

”Koulutettuna hierojana ja jalkahoitajana minulla on hyvä anatomian ja fysilogian tuntemus, ja jalkahoitoon voidaan tarpeen mukaan yhdistää hierontaa, kuntoutusta sekä harjoitusta, ja meiltä saat mukaan tarvittaessa myös kotihoito-ohjeita, sekä neuvontaa oikeanlaisten kenkien valintaan. Niiden kanssa ei kannata jäädä yksin, vaan hakeutua ajoissa hoitoon. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa jalkojen hoitoa.”

Lahjakortti jalka- ja hierontahoitoon on aina pidetty lahja kaikenikäisille ja sen saat tilattua verkkokaupasta tai sovitusti hoitolasta!

Nyt on mahdollisuus varata jalkahoitoon kesä 2021 kamppanjahinnalla, ja valittavana on tällä hetkellä neljästä eri hoidosta, johon varataan aikaa noin 50 – 90 minuuttia riippuen hoidosta. Jalkahoitoon on mahdollista yhdistää myös jalkojen pidempi hieronta, jolloin jalkahoiton saadaan yhdistettyä ammattitaitoinen hieronta keventämään askelta ja poistamaan kireyksiä, sekä saada vilkastettua nestekiertoa.

Jalkahoidot

Jalkahoito Basic - perusjalkahoito

58 € / noin 50-60 min

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, lämpimän jalkakylvyn tarpeen mukaan (arvioidaan hoidon alussa), jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus..) sekä jalkojen rasvaushieronnan ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.

Jalkahoito Premium - Täydellinen jalkahoito

83 € / noin 90 min


Sisältää vaativampien jalkojen hoidon tutkimuksineen. Premium jalkahoidossa on aikaa poistaa laaja-alaisempia kovetumia, ja paneutua paremmin jalkojen hyvinvointiin. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata aina Premium hoito, jos on epävarma, mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Ensimmäisellä kerralla tutkimus kuitenkin vie hieman enemmän aikaa, joten varmistetaan, että hoitotyöhön jää riittävä aika. Premium hoidossa ehdimme enemmän toteuttaa kokonaisvaltaista hoitoa, mikäli jalkojen kunto sitä vaatii.

Jalkahoito Silver - Perusjalkahoito + Nivelliikkuvuuden edistäminen

69 € / noin 60-75 min

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, lämpimän jalkakylvyn tarpeen mukaan (arvioidaan hoidon alussa), jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus..) sekä jalkojen rasvaushieronnan ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.

Hyvä nivelliikkuvuus alaraajoissa, on edellytys hyvälle tasapainolle. Pitämällä huolta riittävästä nivelliikkuvuudesta, voidaan ehkäistä monia tuli- ja liikuntaelinsairauksia.

Tämä hoitomuoto sopii hyvin mm. reumaa tai nivelrikkoa sairastaville tai nilkan/akillesjänteen kireyksistä kärsiville.

Jalkahoito Gold - Diabeetikolle

58 € / noin 50-60 min

Sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon hellävaraisin menetelmin. (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus.) sekä jalkojen rasvaushieronnan diabeetikoille soveltuvilla tuotteilla ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.

Diabetekseen liittyvät jalkaongelmat ovat merkittävä kansanterveydellinen haitta ja sairauskulujen aiheuttaja. Erityisesti ehkäisyllä ja varhaisella puuttumisella voidaan välttää monia ongelmia.

Diabeetikon jalkahoitoon kuuluu kynsien ja kovettumien hoitaminen hellävaraisin menetelmin, sekä tuntopuutosten tarkistus ja riskiluokituksen sekä rasvauksen diabeetikoille tarkoitetuilla tuotteilla sekä kotiohjeet jalkojen päivittäiseen omahoitoon.

Lisäpalvelut

  • Kynsilakan poisto jalkahoidon yhteydessä +15 € (Muistathan, että jalkahoitoon tullaan varpaiden kynnet lakkaamatomina)
  • Kynsien lakkaus +20 € (Jos haluat kynsien lakkauksen, tuothan oman kynsilakan mukanasi.)

SILIKONIORTOOSI
Yksilöllisellä silikoniortoosilla voidaan korjata varpaiden asentovirheitä (mm. vaivaisenluu, vasaravarpaat.) tai suojata varpaita hankaukselta. Ortoosi valmistetaan silikonista ja se muovataan asiakkaan tarpeisiin sopivaksi.
Yksilöllisen ortoosin hinta riippuu käytetyn massan määrästä ja työajasta. Hinnat alkaen 25 € – 65 €.

Tutustu lisää palveluihimme tai varaa Hoitoaikasi