Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta

Hemmottelevaa ja Asiantuntevaa Erikoishoitoa Äidille!

Raskausaika on naiselle uusi, erityinen ja mieleenpainuva kokemus. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi todella suuria muutoksia. Raskaus on kuitenkin aina myös hyvin luonnollinen olotila ja tuleva äiti ansaitsee kaiken mahdollisen tuen jaksamiseen.

Raskausajan hieronta auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. 

Raskausajan- ja jälkeinen hieronta

Vauvalle parasta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, minkä vuoksi olisi tärkeää, että äidin mieli olisi levollinen. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet.

Raskausajan hieronta

Raskausajan hieronnassa huomioidaan raskauteen tyypillisesti liittyvät ongelmakohdat, kuten lapaväli, alaselkä, jalkapohjat, sekä tietysti jokaisen yksilölliset tarpeet. Hieronta on turvallista koko raskauden ajan. Raskausajan hieronnassa käytetään pääasiassa kylkiasentoa.

Raskausajan hieronnalla pystytään rentouttamaan raskauden aiheuttamia lihasjännityksiä ja lievittämään kehon jännityksestä aiheutuvia kiputiloja. Hieronnalla voidaan myös hoitaa jalkojen turvotusta sekä muita nestekierron ongelmia.

70 minuutin raskausajan hieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Jalkojen turvotukseen, kipeytyneeseen alaselkään, löystyneisiin ligamentteihin, niska- hartiaseudun jännityksiin, imettämisen aiheuttamiin asennon tuomiin kipuihin jne.

Raskausajan hieronta:

• Vähentää stressiä ja autaa tulevaa äitiä rentoutumaan. 
• Lisää verenkiertoa tehostaen kuona-aineiden poistumista ja verenkierron vilkastumista.
• Lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja sitä kautta vähentää turvotusta. 
• Helpottaa lilhaskipuja ja lihaskramppeja. Vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua laukaisemalla lihasjännitystä pakaran ja reisien alueelta. 
• Helpottaa liitoskipuja

Anna lahjaksi hoitopaketti hierontaan

Raskausajan hieronnasta on saatavana myös kolmen hoitokerran paketti, jonka tuleva äiti voi käyttää raskausaikanaan ja vielä 2kk lapsen syntymän jälkeen. Näin voimme räätälöidä hoidon muuttuvan kehon tarpeiden mukaisesti vaiheittain.  

Kolmen kerran hoitopaketti soveltuu hyvin mm. Baby Shower lahjaksi. Voit ostaa lahjakortin verkkokaupastamme tai kysyä myynnistämme lisätietoja info@pumpulipoiju.fi ja soittamalla Jaanalta 044-5335 046.

Tutustu lisää palveluihimme tai varaa Hoitoaikasi