Hierontapalvelu Pumpulipoiju
Tampere ja Rauma

Raskausajan- ja jälkeinen hieronta

RASKAUSAJAN JA SYNNYTYKSEN JÄLKEINEN HIERONTA ON HEMMOTTELEVAA JA ASIANTUNTEVAA ERIKOISHOITOA ÄIDEILLE!

Raskausaika on naiselle uusi, erityinen ja syvä kokemus. Raskauden aikana nainen tulee lähemmäksi sisintään ja tietoisemmaksi itsestään. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi suuria muutoksia. Raskaus on kuitenkin myös hyvin luonnollinen olotila ja naisia tuleekin tukea tässä luonnollisessa lähestymisessä sekä raskauteen että synnytykseen. Naisella on sisimmässään kaikki se tieto mitä hän tulee tarvitsemaan.
Raskaushieronta auttaa naista rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvin voiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, minkä vuoksi olisi tärkeää, että äidin mieli olisi levollinen. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet.
50 minuutin raskaushieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Esimerkiksi, jos alaraajoissa on turvostusta Tai esimerkiksi keskittyä selän, niskahartiaseudun ja pään alueen rentouttavaan hierontaan.
90 minuutin raskaushieronta pitää sisällään äidin rentouttavan kokovartalohieronnan päästä varpaisiin. Käytän hoidossa luomuhierontaöljyä, joka ravitsee äidin ihoa. Äidin vatsan alue hierotaan myös ja kohdussa oleva vauva huomioidaan koko hoidon ajan.
RASKAUSHIERONNAN HYÖTYJÄ:
* Vähentää stressiä ja autaa rentoutumaan tunneperäisten ja fyysisten muutosten edessä.
* Lisää verenkiertoa, jolloin sekä äidin että vauvan hapettuminen ja kuona-aineiden poisto tehostuu.
* Helpottaa hormonaalisten, hengityksen, ruuansulatuksen, virtsarakon ja muiden raskauden aikaisten fysiologisten muutosten tuomia ongelmia.
* Lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja vähentää turvotusta.
* Helpottaa lilhaskipuja ja lihaskramppeja. Vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua laukaisemalla lihasjännitystä pakaran ja reisien alueelta.
* Helpottaa liitoskipuja. Hieronnan ja kevyen mobilisoinnin lisäksi äidille ohjataan lepoasentoja ja liikeharjoituksia kotiin.
* Valmistaa äitiä kohtaamaan vauva rakkaudella ja hellyydellä ja edistää äidinvaistojen kehittymistä.
* Auttaa kehittämään kehonh hallintaa ja valmistamaan kehoa aktiiviseen synnytykseen.
* Valmistaa äitiä tulevaan synnytykseen. Auttaa vähentämään synnytyskipua.
* Nopeuttaa raskaudesta ja aktiivisesta- ja keisarinleikkaussynnytyksestä palautumista.

Valitse paikkakunta alta,
niin pääset varaamaan itsellesi sopivaa aikaa

Siirry sivun alkuun