Hierontapalvelu Pumpulipoiju
Tampere ja Rauma

Raskausajan- ja jälkeinen hieronta

RASKAUSAJAN JA SYNNYTYKSEN JÄLKEINEN HIERONTA ON HEMMOTTELEVAA JA ASIANTUNTEVAA ERIKOISHOITOA ÄIDEILLE!

Raskausaika on naiselle uusi, erityinen ja mieleenpainuva kokemus. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi todella suuria muutoksia. Raskaus on kuitenkin aina myös hyvin luonnollinen olotila ja tuleva äiti ansaitsee kaiken mahdollisen tuen jaksamiseen.
Raskausajan hieronta auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, minkä vuoksi olisi tärkeää, että äidin mieli olisi levollinen. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet.
70 minuutin raskausajan hieronnassa keskitytään äidin haluamiin kehon osiin. Jalkojen turvotukseen, kipeytyneeseen alaselkään, löystyneisiin ligamentteihin, niska- hartiaseudun jännityksiin, imettämisen aiheuttamiin asennon tuomiin kipuihin jne.
Raskaudenajan hieronta
* Vähentää stressiä ja autaa tulevaa äitiä rentoutumaan
* Lisää verenkiertoa tehostaen kuona-aineiden poistumista ja verenkierron vilkastumista
* Lisää lymfa- eli imunestekiertoa ja sitä kautta vähentää turvotusta.
* Helpottaa lilhaskipuja ja lihaskramppeja. Vähentää esim. ischiastyyppistä pakaraan ja alaraajoihin säteilevää kipua laukaisemalla lihasjännitystä pakaran ja reisien alueelta.
* Helpottaa liitoskipuja

Raskausajan hieronnasta on saatavana myös kolmen hoitokerran paketti, jonka tuleva äiti voi käyttää raskausaikanaan ja vielä 2kk lapsen syntymän jälkeen. Näin voimme räätälöidä hoidon muuttuvan kehon tarpeiden mukaisesti vaiheittain.  

Kolmen kerran hoitopaketti soveltuu hyvin mm. Baby Shower lahjaksi. Voit kysyä lahjakorttia myynnistämme info@pumpulipoiju.fi tai 044-5335 046

Valitse paikkakunta alta,
niin pääset varaamaan itsellesi sopivaa aikaa

Siirry sivun alkuun