Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Lahjakortti Pumpulipoiju hoitoihin (Toimitus Posti)

52,00 520,00 

Lahjakortti Pumpulipoiju hoitoihin
52 – 520eur (Toimitus Posti)

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin hierontahoitoihin ja jalkahoitopalveluihin.

Halutessasi toimitamme lahjakortin suoraan lahjakortin saajalle, jolloin lisää tilaukseen lahjan saajan nimi, osoite, puhelinnumero sekä sähköpostiosoite. Voit kirjoittaa viestin tai onnittelun vastaanottajalle. Viestin lahjakortin saajalle kenttään.

Pyydettäessä teemme lahjakortin itse ja se lähetetään ilmoittamaasi postissa tai sähköpostina. Näin sinun ei tarvitse itse tulostaa ja kirjoittaa lahjakortin saajan tietoja, joten huomioithan, että lähetys tapahtuu vain työaikana (arkisin 7.00 – 21.00). Lähetämme lahjakortit yleensä tilauspäivänä tai seuraavana arkipäivänä.

Hieronta ja jalkahoito soveltuu kaikenikäisille. Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta nimensä mukaisesti ennaltaehkäisee urheilijoiden vammoja, hoitaa jo olemassa olevia vaivoja ja on luonteeltaan klassista hierontaa hieman voimakkaampaa. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa. Jalkahoito on osa perusterveydenhuoltoa. Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään ja hoidetuilla jaloilla on hyvä liikkua.

Tutustu myös purentalihashierontaamme ja muihin palveluihimme

Lue lisää palvelut – sivulta

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoijun toimipisteessä Raumalta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.