Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Lahjakortti Jalkahoito Gold – Diabeetikolle

65,00 

Lahjakortti Jalkahoito Gold – Diabeetikolle

Lahjakortti Jalkahoito Gold – Diabeetikolle sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon hellävaraisin menetelmin. (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus.) sekä jalkojen rasvaushieronnan diabeetikoille soveltuvilla tuotteilla ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.

Diabetekseen liittyvät jalkaongelmat ovat merkittävä kansanterveydellinen haitta ja sairauskulujen aiheuttaja. Erityisesti ehkäisyllä ja varhaisella puuttumisella voidaan välttää monia ongelmia.

Diabeetikon jalkahoitoon kuuluu kynsien ja kovettumien hoitaminen hellävaraisin menetelmin, sekä tuntopuutosten tarkistus ja riskiluokituksen sekä rasvauksen diabeetikoille tarkoitetuilla tuotteilla sekä kotiohjeet jalkojen päivittäiseen omahoitoon.
Aika-arvio noin 50 – 60 min.

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoijun toimipisteessä Raumalta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.