Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Lahjakortti Jalkahoito Silver – Perusjalkahoito + Nivelliikkuvuuden edistäminen

69,00 

Lahjakortti Jalkahoito Silver – Perusjalkahoito + Nivelliikkuvuuden edistäminen

Lahjakortti Jalkahoito Silver – Perusjalkahoito + Nivelliikkuvuuden edistäminen sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, lämpimän jalkakylvyn tarpeen mukaan (arvioidaan hoidon alussa), jalkojen iho- ja kynsimuutosten hoidon (Pienimuotoiset känsät, maltilliset kovettumat, halkeamat, paksuuntuneet kynnet, kynsien leikkaus..) sekä jalkojen rasvaushieronnan ja omahoidon ohjauksen. Tutkimuksen jälkeen teemme yhdessä hoitosuunnitelman hoidon kulusta ja mitä hoitoon saadaan sisällytettyä.

Hyvä nivelliikkuvuus alaraajoissa, on edellytys hyvälle tasapainolle. Pitämällä huolta riittävästä nivelliikkuvuudesta, voidaan ehkäistä monia tuli- ja liikuntaelinsairauksia. Tämä hoitomuoto sopii hyvin mm. reumaa tai nivelrikkoa sairastaville tai nilkan/akillesjänteen kireyksistä kärsiville. Aika-arvio noin 60 – 75 min.

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoijun toimipisteessä Raumalta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.