Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Lahjakortti Jalkahoito Premium – Täydellinen jalkahoito

83,00 

Lahjakortti Jalkahoito Premium – Täydellinen jalkahoito

Lahjakortti Jalkahoito Premium sisältää vaativimpien jalkojen hoidon tutkimuksineen. Premium jalkahoidossa on aikaa poistaa laaja-alaisempia kovetumia, ja paneutua paremmin jalkojen hyvinvointiin. Ensimmäisellä kerralla kannattaa varata aina Premium hoito, jos on epävarma, mikä hoito soveltuu juuri sinulle. Ensimmäisellä kerralla tutkimus kuitenkin vie hieman enemmän aikaa, joten varmistetaan, että hoitotyöhön jää riittävä aika. Premium hoidossa ehdimme enemmän toteuttaa kokonaisvaltaista hoitoa, mikäli jalkojen kunto sitä vaatii. Aika-arvio noin 80-90 min.

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoijun toimipisteessä Raumalta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.