Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus

Lahjakortti Pumpulipoiju hoitoihin 50 - 500eur (Toimitus Sähköposti)

50,00 500,00 

Poista

Lahjakortti Pumpulipoiju hoitoihin
50 – 500eur (Toimitus Sähköposti)

Lahjakortin voi käyttää kaikkiin hierontahoitoihin ja jalkahoitopalveluihin.

Hieronta ja jalkahoito soveltuu kaikenikäisille. Klassinen hieronta on lihaksia rentouttavaa hierontaa. Urheiluhieronta nimensä mukaisesti ennaltaehkäisee urheilijoiden vammoja, hoitaa jo olemassa olevia vaivoja ja on luonteeltaan klassista hierontaa hieman voimakkaampaa. Urheiluhieronta voidaan mieltää osaksi lihashuoltoa. Jalkahoito on osa perusterveydenhuoltoa. Jalkojen hyvinvointi vaikuttaa kokonaisvaltaisesti elämään ja hoidetuilla jaloilla on hyvä liikkua.

Lue lisää palvelut – sivulta

 

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoiju toimipisteissä Tampereella ja Raumalla Jaanalta ja Roopelta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.