Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Lahjakortti Raskausajan hieronta 3X70min hoitopaketti

195,00 

Lahjakortti Raskausajan hieronta 3X70min hoitopaketti

Hierontalahjakortin voi käyttää Raskauajan hierontaan, joka sisältää kolme hoitokertaa.

Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen hieronta on Hemmottelevaa ja Asiantuntevaa Erikoishoitoa Äidille!

Raskausaika on naiselle uusi, erityinen ja mieleenpainuva kokemus. Uutta elämää kantava keho ja mieli käyvät läpi todella suuria muutoksia. Raskaus on kuitenkin aina myös hyvin luonnollinen olotila ja tuleva äiti ansaitsee kaiken mahdollisen tuen jaksamiseen.
Raskausajan hieronta auttaa tulevaa äitiä rentoutumaan ja vapauttamaan kehossa mahdollisesti olevia jännityksiä. Vauvalle paras kasvualusta on kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva äiti. Lapsi jakaa kohdussa ollessaan äidin tuntemukset, minkä vuoksi olisi tärkeää, että äidin mieli olisi levollinen. Hoidossa huomioidaan kokonaisvaltaisesti äidin tunteet, henkinen mielentila sekä fyysiset oireet.

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoijun toimipisteessä Raumalta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.