Hierontapalvelu ja jalkahoitola Pumpulipoiju Tampere - Rauma

Hierontapalvelu Pumpulipoiju

Hieronta | Urheiluhieronta | Jalkahoitopalvelut
Personal Training | Kuntosalivalmennus | Koulutus Intialainen päähieronta | Klassinen vyöhyketerapia

Lahjakortti Purentalihasten hieronta

59,00 

Lahjakortti Purentalihasten hieronta

Hierontalahjakortin voi käyttää Purentalihasten hierontaan.

Purentalihasten hieronnalla parhaimmillaan saadaan lievitystä pään ja leukojen alueen särkyyn. Purentaongelmat, hampaiden narskuttelu ja muut suun ja kasvojen jännitystilat voivat heijastua särkynä niskaan, hartioihin ja ohimoille. Purentalihasten kireys saattaa hankaloittaa leukanivelen normaalia liikerataa, ja saattaa vaikeuttaa jopa syömistä. Stressi saattaa lisätä sympaattisen hermoston aktiivisuutta, ja siitä seurauksena purentalihasten yliaktiivisuutta. Purentalihasten hieronnalla saadaan tehokkaasti lievennettyä jännityksiä koko pään ja kaulan aluella. Sympaattisen hermoston rentoutuminen purentalihas hieronnalla lievittää kipua ja vähentää lihasten yliaktiivisuutta.

Lahjakortin summan voi käyttää myös muissa Hierontapalvelu Pumpulipoijun palveluissa ja tuotteissa. Lahjakortin voi käyttää Hierontapalvelu Pumpulipoijun toimipisteessä Raumalta tilattaviin hoitoihin. Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä. Ole yhteydessa lahjakortin voimassaoloaikana, jotta lahjakortti ei vanhene. Maksamaton lasku johtaa lahjakortin mitätöimiseen.

HUOM!! Lahjakorttien voimassaoloaikoihin saa joustoa epidemiatilanteen vuoksi. Ole yhteydessä lahjakortin voimassaoloaikana.
Jos sinulle herää kysymyksiä koskien lahjakortteja, ethän epäröi ottaa yhteyttä meihin info@pumpulipoiju.fi.
Sähköposti on varmin tapa tavoittaa meidät. Kiitos, pidetään huolta toisistamme.